ΠΙΣΩ
Water Evolution

Περιγραφή

Τα ανταλλακτικά φίλτρα νερού WaterEvolution είναι φίλτρα εξελιγμένα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από 100% ενεργό άνθρακα καρύδας κοκοφοίνικά χωρίς καμία άλλη πρόσμιξη. Ο ενεργός άνθρακας από φλοιό καρύδας είναι ένα πράσινο προϊόν για τις σημερινές εταιρείες που ευαισθητοποιούνται για το περιβάλλον. Είναι σχεδιασμένα να τοποθετούνται σε όλες τις συσκευές και θήκες φίλτρων νερού οικιακές και επαγγελματικές 10" άνω πάγκου, κάτω πάγκου και κεντρικής παροχής. Κάθε φίλτρο είναι τυλιγμένο με ένα εξωτερικό στρώμα πολυπροπυλενίου και δίχτυ για την αποφυγή πρόωρης απόφραξης. Όλα τα υλικά και τα εξαρτήματα των φίλτρων είναι συμβατά με το FDA, (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων Η.Π.Α) καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε οικιακές, επισιτιστικές και εμπορικές εφαρμογές πόσιμου νερού.

Πλεονεκτήματα

Τα κύρια πλεονεκτήματα το εξελιγμένων ανταλλακτικών φίλτρων ενεργού άνθρακα WaterEvolution είναι:

•Εξαιρετική μείωση της γεύσης και της οσμής του χλωρίου έως και 30,000 λίτρα

•Κατασκευασμένα από 100% ενεργό άνθρακα καρύδας κοκοφοίνικά χωρίς καμία άλλη πρόσμειξη ενώ πολλά φίλτρα στην αγορά μπορεί να περιέχουν και ενεργό άνθρακα από άλλες πυγές όπως μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, πυρήνες ελιάς κλπ.

•Ιδική ομοιομορφία κατασκευής ώστε να μην προκαλείτε μείωση ροής κατά το φιλτράρισμα

•Μεγάλη διάρκεια αντικατάστασης ανταλλακτικών φίλτρων νερού κάθε 12 μήνες

•Δεν απελευθερώνουν σκόνη ανθρακίτη στο νερό κατά το φιλτράρισμα

•Αφαιρούν αποτελεσματικά από το νερό χλώριο, πτητικές οργανικές ενώσεις, θολότητα, κακή γεύση και οσμή του χλωρίου, φυτοφάρμακα, βακτήρια, μικροσωματίδια, σκουριά, χώμα, οργανικές χημικές ενώσεις, βαρέα μέταλλα, τοξικές ενώσεις, αμίαντο και πολλούς άλλους ρύπους, εξασφαλίζοντας ασφαλές και πεντακάθαρο πόσιμο νερό.

• Το φιλτραρισμένο νερό διατηρεί όλα τα απαραίτητα για την υγεία μεταλλικά του στοιχεία.

Για παραγγελίες χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας Εδώ